Lo Cistell, una botiga diferent

Lo Cistell és un establiment on podrem trobar carn, peix, fruita i verdura. La botiga està dividida en tres parades independents per cada un dels productes, com si es tractés d'un petit mercat. Està situada a la zona Vora Parc i disposa al seu davant d'un extens aparcament públic i gratuït.

Carn

La parada de carn de lo Cistell està gestionada per Carns Blanquet, de les nostres terres. Disposa de tot tipus de carns de porc, vedella, corder, pollastre, ànec i carn de poltre ecològica criada per ells mateixos al Massís dels Ports. Disposa de secció de vins, caves, cerveses artesanes i altres aliments gurmet.

Peix

Dins lo Cistell trobaràs una peixateria on podràs trobar tot tipus de peix i marisc de llotja de la nostra zona. El peix de tota la vida, molt fresc i amb l'atenció amable del nostre personal. Si els hi demanes, et netejaran i preparan el peix per tal que et sigui més cómode cuinar-lo.

Fuita i verdura

Per arrodonir l'oferta de productes de la nostra botiga, a la secció de fruita i verdura hi trobaràs productes de temporada i d'importació. La parada està gestionada per una empresa familiar de pagesos que aporten als nostres clients productes que cultiven ells mateixos. També disposem d'una extensa varietat de llegums seques, conserves selectes, mel de la zona i oli d'oliva extra verge.

C/ Lluís Canalda (cantonada S. Joan Arbó)
Zona Vora Parc · Tortosa

Horari

De dilluns a divendres:
10h a 14h i 17:30h a 20:30h

Dissabte:
10h a 14h

Diumenge tancat

Ens trobaràs a la gastroteca.cat

Premi a l'iniciativa comercial Premi de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial

Back to top